39.jpg

עיצוב דירת גן בכפר סבא

איך הופכים חלל מאתגר לחלל המנצל כל פינה בחדר בצורה המקסימלית? בהפיכת אתגר ליתרון!

זוג פנסיונרים מקסימים שהגיעו אליי בעקבות המלצה חמה וביקשו ליצור בית מודרני ועדכני וכך חשבתי עבורם איך להתאים את הבית גם לעתיד המתבגר בצורה נגישה עם הרבה אור וחמימות.

התהליך כלל תכנון, עיצוב ושיפוץ של חודשיים בהם חידשנו את הריצוף בבית, עיצוב חדרי הרחצה, המטבח, וחדרי השינה והפכנו את דירתם בכפר סבא לבית נעים ומודרני.

המטבח נשאר במקומו וקיבל שידרוג בנראות באמצעות החלפת החזיתות.

בנוסף, בחרנו בשיש דקטון rem מודרני וחדיש שטיפס גם על הקירות.

לאור בקשתה של הלקוחה דאגתי שהמטבח יהיה שטוף באור ופתיחות ולכן ביטלנו את הקיר המחבר למרפסת.

בחדר הרחצה הכללי,במקום האמבטיה הישנה יצרתי מקלחון מרווח, עם ספסל ישיבה המנצל בצורה המיטבית את החלל.

 

בנראות הראשונית, החדר היה עמוס במפגשי פינות חדות, תקרות בגבהים שונים

ובמקום להתעלם מהם הפכתי את המגבלה הזאת ליתרון עיצובי בכך שניצלתי כל פינה בצורה המירבית.

בחיפויי הקירות, נבחרו שני גוונים משלימים שידגישו את גודל החלל ויתנו מראה מרווח.

התקרה הונמכה בגובה אחיד ובתוכה תאורה שקועה, השוטפת את החדר באור.

 

בחדר השינה, התאמתי פרקט חמים ושיניתי את מיקום המיטה כך שיווצר מרחב בחדר.

באמצעות צבע חם תחמתי נישה, הנותנת אפקט של מסגרת למיטה,

בחרנו תאורה בהתאמה לחדר, הממשיכה את הקו העיצובי.

בשירותי האורחים יצרתי חיבור בין הרצפה לקיר מאותו אריח, כדי ליצור מראה המשכי ומאוורר.

כל הנגרות תוכננה בהתאמה תוך דגש על ניצול מקסימלי במטבח ובחדרי הרחצה 

וכמובן הותאמו האקססוריז להשלמת המראה המעוצב של הדירה.

 

כחלק חשוב בעיצוב הפנים עבור הזוג, מלבד בחירת החומרים, היתה ההקשבה לאורך כל הדרך לצרכים שלהם. בזמן קצוב, תיאמתי עם הספקים שהכל יקרה ויפעל בזמן על מנת שבעלי הדירה ישבו בהקדם לשגרת חייהם.

ואכן תוך חודש כשהכל הסתיים בהצלחה מרובה, שבו לדירתם מרוצים ושבעי רצון, החששות שהיו הופגו בדרך. ובשבילי, אין סיפוק יותר גדול מלראות אותם מאושרים ומרוצים מהדירה שעוצבה עבורם.

55.jpg
50.jpg
40.jpg
4Z7A6821-Edit-Edit.jpg
27.jpg
26.jpg
אמנות קיר דנה.jpg
30.jpg
03.jpg
4Z7A6875-Edit.jpg
07.jpg
אלונה בדירה של דנה.jpg
43.jpg
4Z7A7092-Edit-Edit-Edit.jpg
פסלים.jpg
03.jpg