• Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
,עיצוב פנים, אדריכלות, מעצבי פנים מומלצים, עיצוב בתים, עיצוב דירות יוקרה, עיצוב משרדים, עיצוב מסחרי, שיפוץ דירות ,שיפוץ בתים, הום סטיילינג, עיצוב הבית, עיצוב פנים במרכז, עיצוב פנים בשרון, מעצבות פנים, שיפוץ הבית, עיצוב בתים מודרניים

כל הזכויות שמורות אלונה בן נתן 2018  |  טל. 050-5336445

דירת פנטהאוז בתל אביב

סוג הפרויקט: דירת פנטהאוז חדשה שנרכשה מקבלן ברמת מעטפת ועברה שיפוץ לאחר קבלת מפתח. אזור בארץ: נווה שרת, תל אביב.

רקע: זוג שלאחר שנים בהם התגורר בבית פרטי וגדול והחליט לעבור לתל אביב  לדירת פנטהאוז בבניין רב קומות . הדירה בקומה 25 במפלס אחד.החשיבה מאחורי המעבר לדירה זו הייתה התאמה לצרכיהם המשתנים והדגש היה על חדר שינה מרווח, מקלחת הורים מפנקת ושהגג יהיה באותו המפלס כדי שיתאים לאירוח.

המטרה: לתכנן את  הדירה בצורה חכמה ולשלב טכנולוגיות מתקדמות , במערכות אודיו וטלוויזיות מרושתות בכל חדרי הבית והגג.   

הסגנון הנבחר: מודרני ונקי כשהצבעים הדומיננטיים הם: צבעי אפור ,לבן, שחור ובורדו.

חלק מהחשיבה העיצובית היה יצירת חלל מרווח ונעים ובו מטבח עם אי המיועד גם לאירוח.

בסלון ובמטבח שולבו גופי תאורה שקועים בהנמכת התקרה. בפינת האוכל נבחר שולחן זכוכית אוורירי ומהתקרה יורד תלוי גוף תאורה דקורטיבי שבולט לעין כבר מהכניסה לדירה. הויטרינות הגדולות בסלון ובמטבח מכניסות את נוף הים והנוף האורבני של תל אביב ורמת השרון לתוך הדירה. לריצוף החלל המשותף נבחרו אריחי קרלייט גדולים 3X1 מטר בצבע אפור בהיר המאווררים את החלל ונותנים תחושת מרחב. אותם ריצופים נכנסו גם כחלק מחיפוי הקירות בחדרי הרחצה בשילוב עם אריחים שחורים שיצרו ניגוד מעניין באותו הגודל.  

 

תכנון בנגרות : ארון תקשורת בתוך נישה המשתלב עם המטבח ובתוכו נמצא מקרר יינות, מדפים לאחסון כלי המטבח הנוספים לארונות המטבח, בסלון נצבע קיר אחד בטיח צבעוני במטרה להדגיש את המזנון הלבן החרוט בחריטות אלכסוניות, המשתלבות עם המדפים המשולשים התלויים מעליהם. השילוב הזה יצר אחידות תכנונית ונתן ביטוי לפסלים והאוספים של המשפחה.

בחדרי הרחצה: במקלחת ההורים תוכנן ארון בצבע אפור מבריק ,בנגרות מותאמת שאחת המגירות מיועדת לכביסה, מעליו משטח קוריאן עם כיור מובנה בצורת טיפה. מעליו תוכנן ארון קלאפה תואם שעליו מראה, המשמש אחסון למוצרי הטואלטיקה. ממול הכיור תוכנן ארון שירות צר בקו אפס עם הקולטן במטרה ליצור קו אחיד ונקי בחלל.

 

בשירותי האורחים המטרה היתה ליצור חלל מזמין ונעים ובו ריצוף שחור הממשיך כחיפוי לקיר האסלה. בין הקיר  המורחק משני צידיו שולבה תאורה נסתרת הנותנת נופך דרמטי ומעניין בחלל. שאר הקירות חופו באותם אריחי הקרלייט שנבחרו לריצוף כל הבית . ארון הכיור תוכנן עם רגל עשוי מקוריאן המחוברת בגרונג וממשיכה כמשטח ומעליו כיור זכוכית דקורטיבי מונח ומראת לדים מרחפת.      

 

אילוצים ופתרונות: מכונת הכביסה והמייבש שהיו אמורים להיות במקלחת ההורים ולתפוס מקום בתוך החלל הועברו לחדר אורחים ונעשו הכנות מתאימות באינסטלציה ובחשמל . הם הוסתרו בתוך ארון קיר גדול וכך החדר נוצל לטובת כביסה וגיהוץ.

 

התוצאה: דירה מעוצבת בצורה חכמה המשמשת את בעלי הדירה לשנים רבות קדימה , בתכנון הדירה ניתן ביטוי לצרכיהם האישיים כמו למשל המדפים המציגים את פרטי האמנות שרכשו במשך השנים. אהבתם למוזיקה וטכנולוגיות מתקדמות באו לידי ביטוי בבניית תקרות גבס אקוסטיות שבתוכן שולבו רמקולים בחלל הסלון ,המטבח וחדר השינה.